ABOUT US

‘A noun’ is vrij vertaald een ‘zelfstandig naamwoord’ en staat voor alle afzonderlijke producten die worden verkocht in onze city store in hartje Zwolle. Of het nu gaat om een garderobe-update, nieuwe neck-, ring- of armparty, interieuraccessoires of diverse musthaves – alles verzamelen we volgens de laatste trends. Wekelijks vinden er nieuwe aanvullingen plaats om je te blijven inspireren/verrassen.

 

Onze Instagram bevat een overzicht van onze city boutique. Dagelijks delen we hier de nieuwste musthaves op het gebied van fashion. Op onze webshop kan je alle stijlen vinden die op voorraad zijn.

 

Heb je een item gezien dat je wilt hebben die niet op onze webshop staat, maar heb je geen tijd om onze city boutique in Zwolle te bezoeken? Stuur ons dan een bericht op Instagram. We kunnen je zo heel gericht advies geven en een betaalverzoek sturen.

 

Bestel jij jouw order voor 16.00 uur dan verzenden wij jouw items nog dezelfde dag. Breng een bezoek aan onze city store of stuur ons een persoonlijk bericht via Instagram. We helpen je graag verder!

 

Bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden!

 

XoXo, NOUN