BESTELLEN

Click and Collect

Makkelijk, snel en veilig je bestelling plaatsen via Click & Collect. Shop jouw artikel online en selecteer ‘afhalen winkel’ bij het afrekenen. Betaal veilig via iDeal en kom je bestelling afhalen op het afgesproken tijdstip.

 

Waar kan ik mijn bestelling plaatsen?

Onze Instagram bevat een overzicht van onze city boutique. Dagelijks delen we hier de nieuwste musthaves op het gebied van fashion. Op onze webshop kan je alle stijlen vinden die op voorraad zijn.

 

Heb je een item gezien dat je wilt hebben die niet op onze webshop staat, maar heb je geen tijd om onze city boutique in Zwolle te bezoeken? Stuur ons dan een bericht op Instagram.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling in huis is?

Bestel jij jouw order voor 16.00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij jouw items dezelfde dag nog. Lees hier meer over de verzending van jouw items.

 

Moet ik verzendkosten betalen?

Vanaf €50,00 vergoeden wij de verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen onder dit bedrag zijn €4,50 voor brievenbuspost en €7,25 voor pakketpost. Lees hier meer over de verzending van jouw items.

 

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren kan binnen 14 werkdagen en is op eigen kosten. Lees hier meer over het retourneren van jouw bestelling.

 

Kan ik producten reserveren?

Het is helaas niet mogelijk om producten te reserveren. Deze kunnen op elk moment door iemand anders besteld worden. De items worden gereserveerd zodra het betaalverzoek is voldaan.

 

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Lees hier meer over de betaling van je bestelling.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Nadat het betaalverzoek is voldaan, wordt je bestelling zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Om deze reden is het niet mogelijk om items te wijzigen.

 

Ik heb geen instagram account maar wil wel graag wat bestellen!

Heb je geen instagram account en wil je wel iets bestellen dat niet op onze webshop staat? Je mag altijd een mail sturen naar info@nounthestudio.com.